Mijn naam is Martine (1979) en ben in Brabant geboren. Daar woon ik nu nog steeds, samen met mijn man en onze twee kinderen.

Ik ben in 2004 afgestudeerd als maatschappelijk werker met als afstudeerproject ervaringsgericht en seksespecifiek werken. Toen had ik al interesse in het ervaringsgericht werken, werken vanuit je hart en je inzetten om echt van betekenis te zijn voor anderen.

Ik draag mensen met KS een warm hart toe, ze hebben naast de struggels waar ze tegenaan lopen, ook veelal goede eigenschappen; bijna altijd zijn mensen met KS heel lief, trouw en eerlijk. Eigenschappen die ik erg prettig vind.
Ik ben zelf ook eerlijk, open minded en toegankelijk. Iedereen is voor mij gelijk. Vertrouwen, duidelijkheid en respect zijn kernbegrippen die ik belangrijk vind. Daarnaast kijk ik vooral naar de mens ipv de diagnose waarbij ik zoek naar mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. Ik ben praktisch en onderzoekend gericht, soms confronterend, maar altijd met liefde voor mijn vak en de mensen waar ik voor werk. Ik sluit aan op datgeen wat iemand nodig heeft om het uiteindelijk grotendeels of volledig zelf te kunnen. Ik werk graag met mensen die het Klinefeltersyndroom hebben, maar ook met hun partners, ouders en mogelijk andere betrokkenen.
Een aantal methodieken zijn favoriet voor mij die ik verder uitleg onder het kopje “methodiek”.

Klik HIER voor mijn werkervaring…>